Сакури, туї і лавочки на пляжі і набережній у Смілі охороняють відеокамери

Деревця сакури та кущі туї вересковидної, що їх з любов’ю на пляжі і набережній Сміли висадили працівники СКП «Комунальник», від крадіїв і вандалів охороняють камери відео спостереження.

Як з’ясували журналісти «City News», алейку з декоративними рослинами смілянські комунальники висадили ще у квітні, але не повідомляли про неї, боячись крадіїв та вандалів.

Тепер, сакури, що вже зацвіли, кущі туї, лавочки на набережній та територію зони відпочинку охороняють камери відео спостереження.

Про це, як повідомила місцева преса городян поінформував міський голова Сміли Сергій Ананко.

«Звертаюсь до всіх відпочиваючих – давайте дбайливо ставитися до рослин та майна громади, берегти його! Це місце створене для вас!» – написав він.

Схвалюють новацію і журналісти.

«Ще в 2021 році над міським пляжем були встановлені лавочки, відремонтовані східці та зроблене освітлення. І з того часу не раз в соцмережах з’являлись світлини: скільки непотребу, порожніх пляшок та пакетиків залишали нерадиві гуляки після свого відпочинку на цих лавочках. Тепер ми зможемо бачити їх, так би мовити, в лице, а не лише по наслідкам. Тож, якщо не хочете, щоб відео про ваші “застілля” тут гуляли інтернетом, відпочивайте культурно і прибирайте за собою» – написали журналісти  Сміла.UA.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *