Очільниця благодійного фонду «Хрещатик сіті» навчається в Українській школі політичних студій

Навчання в Українській школі політичних студій нині проходить очільниця благодійного фонду «Хрещатик сіті».

Про те, що дає можливість навчатись в УШПС  вона написла у соцмережі «Фейсбук»:

«Мені надзвичайно пощастило пройти жорсткий відбір і потрапити до УШПС стати частиною ціннісно-орієнтованої спільноти, яка об’єднує лідерів різних галузей з усієі України. Упродовж першого модуля ми мали змогу під час панельних дискусій з топ-спікерами поставити відверті питання і почути відверті відповіді. Я вдячна Тамілі Ташевій (Постійна Представниця Президента України в АРК) та Марії Томак (Керівниця Служби забезпечення діяльності Кримської платформи) за обговорення питання «Що сьогодні робить Україна задля деокупаціі та майбутньої реінтеграції Кримського півострова». Мене дуже вразила Юлія Мостова (журналістка, співзасновниця «Дзеркало тиждня. Україна) дискусією про те від чого ми маємо позбутися на шляху до якісної трансформації і як не повторювати помилки минулого. З Ольгою Стефанішиною (Віце-прем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України) говорили про шлях який маємо пройти, про реформи, перспективи і очікування. Тарас Чмут ( Голова БФ «Повернись живим») під час дискусу на тему компетентної допомоги ЗСУ підняв питання «Чи змогла б держава впоратися, якби поруч не було плеча волонтерів». Доречі друзі, мені дуже цікаво почути ваші думки по цьому питанню! І мабуть головне, що хотілось би сказати – я отримала можливість на основі всього почутого сформувати власне бачення якісних змін, які необхідно впровадити. Далі буде! Слава Україні і велика дяка ЗСУ».

***

Українська школа політичних студій – це проєкт громадянської та політичної просвіти, започаткований Лабораторією законодавчих ініціатив та Радою Європи у 2005 році як демократичний здобуток Помаранчевої революції та з нагоди 10-ї річниці вступу України до Ради Європи. Школа має на меті навчання й об’єднання лідерів з різних середовищ зі спільним прагненням розвивати сильну державу Україна. УШПС працює 17 рокiв, підготувавши за цей період  500 випускників.

«Участь в УШПС – це не тільки про освіту, а й про мережування. Ми об’єднуємо наших випускників і випускниць у Спільноту і продовжуємо співпрацювати з ними після завершення програми», – йдеться на сайті організації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *