На дорозі від Золотоноша до Умані усувають ямковість

Триває ліквідація ямковості на автошляху загального користування державного значення Н-16, Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань.

Роботи здійснюються за рахунок державного бюджету.

Дана дорога загальною протяжністю 217,3 км є важливою транспортною та логістичною магістраллю у системі дорожньої мережі Черкаської області, пролягає через всю область та з’єднує східну, центральну та західну її частини, являється важливим туристичним маршрутом та під’їзним шляхом до історичних та культурних пам’яток: національний дендрологічний парк «Софіївка», історико-культурного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка», заповідника «Трипільська культура».

По завершенню обстеження автошляху, підрядним підприємства доведено завдання по виконанню робіт з ліквідації ямковості шляхом фрезерування дорожнього покриття та укладання гарячої асфальтобетонної суміші на ділянках де глибина руйнувань перевищувала 4 см, та із застосуванням повітряно-струменевого методу на ділянках з меншою глибиною дефектів дорожнього покриву.

Нагадаємо, що на час воєнного стану капітальні видатки на ремонт автомобільних доріг призупинені. Першочергово роботи проводяться на дорогах міжнародного, національного та регіонального значення, інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Черкаській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *