Волонтерський саміт «Взаємодія волонтерів – опора України» відбувся Черкасах (фото)

Волонтерський саміт «Взаємодія волонтерів – опора України»відбувся у Черкасах. Розпочали його з молитви за Перемогу України. Більше сотні волонтерів, які є представниками 17-ти найбільш активних волонтерських об’єднань Черкащини, зібралися разом, щоб проговорити актуальні «наболівші» питання, відпрацювати механізми співпраці та взаємодії з органами місцевого самоврядування, обговорити питання правового регулювання волонтерської діяльності.

Про це у мережі «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

«Учасники активно комунікували зі спікерами, серед яких Олександр Шамрай заступник голови Черкаської обласної військової адміністрації, Роман Сущенко перший заступник голови Черкаської ОР. Я зі своєї сторони мала можливість розповісти про можливості ініційованої мною програми підтримки волонтерського руху, яка вже затверджена виконкомом і чекає рішення сесії ЧМР. Дуже сподіваюсь на підтрику колегами- депутатами даної програми, адже в такому разі волонтерські організації матимуть змогу покривати свої нагальні потреби такі як наприклад паливо. Щиро вдячна Руфат Абілов БФ «Вільні», Тарас Щербатюк Черкаський правозахисний центр та Голікову В’ячеславу ГО Звенигородщина Актива за цікаву панельну дискусію щодо правового регулювання волонтерської діяльності, фандрайзингу, роботи в соціальних мережах. Вважаю, що це був перший крок на шляху до консолідованої, оперативної співпраці місцевого самоврядування та волонтерської спільноти. Разом до Перемоги!», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *