До збору іграшок для дітей переселенців у Черкасах долучились юні черкащани (фото)

Вже кілька днів у Черкасах триває акція«Принеси дитині іграшки», що її розпочали волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті». Свої іграшки для діток, чиї іграшки відібрала війна, зносять і юні черкащани.

Як повідомив журналіст «City News», у Черкасах триває кампанія по збору іграшок для дітей із внтурішньопереселених родин. У ТРЦ «Хрещатик-Сіті» задля цього встановили спеціальний іграшковий бокс.

До участі у кампанії закликає її ініціаторка – очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Друзі, прошу вас долучитися до соціальної акції «Принеси дитині іграшки». Ми збираємо іграшки для дітей у яких їх більше не має, бо їхні ведмедики, ляльки та зайчики забрала війна. Для вашої зручності іграшковий бокс знаходиться у ТРЦ «Хрещатик-Сіті» і доступ до нього є 24/7 ( на фото зображена локація) Будемо дуже вдячні, якщо до акції ви залучите своїх дітей і вони зможуть проявити небайдужість поділившись з іншими дітками своїми іграшками. Дуже просимо проявити розуміння і приносити іграшки в доброму стані. А якщо є можливість принести нові – безмежна дитяча вдячність вам буде забезпечена!  P.S хочу щиро подякувати РА Олекс та особисто Сергія Кудактіна за всебічну підтримку нашого дитячого проєкту та Оксану Антонюк (РА Багіра) за інформаційну підтримку. Разом ми можемо все! Все буде Україна, – сказала Інна Бандура.

Як повідомила журналісту «City News» БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко, активну участь у кампанії беруть і юні черкащани. А хто ж іще краще за інших знає, яку важливу роль у дитячому житті відіграє улюблена іграшка?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *