На Черкащині завершив роботу міжнародний фонд «FOUR PAWS International»

Протягом місяця фахівці фонду допомагали вирішувати регіону питання контролю чисельності безпритульних тварин, стерилізувавши та вакцинувавши проти сказу 270 бездомних тварин.

Про це журналістам «City News» повідомила директорка ТОВ  «Чотири лапи Україна» Олександра Лісчишина

– Черкащину ми відвідуємо практично щороку, побувавши загалом у 16 містах регіону. Цьогоріч – у Звенигородці, Корсуні та Городищі. – Незважаючи на війну, ми продовжили роботу в  Україні, оскільки розуміємо, що у нинішніх умовах особливо важливо забезпечити вирішення актуальних питань, від яких залежить епідемічне благополуччя у країні. Завдяки стерилізації 270 тварин, на  вулицях не з’явиться 2 тисячі нових вуличних хвостатих безхатьків, – скала вона.

Вакцинація проти сказу вуличних тварин є додатковим дієвим заходом у протидії можливості поширення сказу в Україні.  І дуже добре, що сьогодні це розуміють голови дуже багатьох громад України. Щодо Черкащини – то на сьогодні це єдиний регіон України, де діє програма регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у масштабах всього регіону- і передача місцевим громадам європейських стандартів у вирішенні цього питання є вкрай своєчасною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *