Нагороду від українського «Ордену Святого Пантелеймона» італійським благодійникам передасть волонтерка з Черкас

«City News» інформувала повідомила про те, що переможцем у номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців за свободу та незалежність України і війні з російським агресором для іноземних громадян» Регіональна рада нагороди «Орден Святого Пантелеймона» визнала благодійну Асоціація MALVE di UCRAINA, яку створили українці, що живуть у Італії.

Цю нагороду італійським благодійникам передасть засновниця і очільниця БО «БФ Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Її Фонд тісно співпрацює з MALVE di UCRAINA від самого початку відкритого вторгнення російських загарбників в Україну.

Про це журналісту «City News» повідомила сама очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті».

– Мала за честь отримати Диплом з рук Голови Регіональної Ради «Ордена Святого Пантелеймона» Всеволода Кульчиковського і обов’язково передам його нашим італійським партнерам. Велика шана і подяка всім, хто мужньо тримає медичний фронт! Разом до Перемоги, – зазначила Інна Бандура.

Вона також розповіла, що завдяки діяльності Асоціації MALE di UCRAINA в Україну вже доправили 190 «фур», три тисячі тонн гуманітарної допомоги, 69 карет «Швидкої допомоги», 107 одиниць іншої автомобільної техніки, 350 палет з ліками і 165 апаратів штучної вентиляції легень, які нині допомагають рятувати людські життя в Україні.

– Дуже багато допомоги для військових і внутрішньо переселених осіб Асоціація MALE di UCRAINA надіслала і до Черкас. Йдеться про десятки тон продуктів харчування, одягу, амуніції, обладнання. Тільки на початку року італійські благодійники передали сюди цілий автобус завантажений гуманітарною допомогою. Вони надсилали до Черкас ліки, медичні засоби, медичні маски та одноразові халати, генератори, продукти, новенькі пледи, вживаний і новий одяг, німецькі сосиски, італійські равіолі, солодощі, спецодяг, газову плитку з Італії для армії. Ще раніше вони передали у Черкаси велику партію італійської бутильованої мінеральної води S.Pellegrino. Це натуральна мінеральна вода, яку беруть з природних джерел у  Валь-Брембані, що в районі Сан-Пеллегріно-Терме, біля підніжжя італійських  Альп. Вода S.Pellegrino збагачена мінеральними солями і мікроелементами, включно з кальцієм і магнієм. Окрема подяка за лайф-бокси. Це були такі набори продуктів та засобів гігієни для родин ВПО. Ідея створення лайф-боксів і поширення їх серед переселенців виправдала себе цілком і повністю. Це дозволило надавати оперативну допомогу багатодітним родинам переселенців, або тим у складі яких є особи з інвалідністю. Створити такі набори продуктів – спільна ідея черкаських волонтерів «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» та італійської Асоціації MALE di UCRAINA, – розповіла Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *