Бойова патріотична акція: В окупантів стріляють іменними снарядами від черкащан (відео)

ППО: Передай привіт орку. Таку акцію запустили волонтери і військові Збройних Сил України для того щоб водночас бити загарбників і покращувати екіпірування та оснащення українських захисників. Участь у ній взяли депутати Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» у повному складі.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Військові роблять запити щодо того, що саме їм потрібно, а волонтери збирають кошти на потрібну річ за допомогою акції «ППО: Передай привіт орку». Бажаючий взяти участь hобить грошовий внесок, а за це артилеристи ЗСУ стріляють у ворога снарядом, на корпусі якого вписано текст «привітання» від учасника, – пояснила суть акції Інна Бандура.

«Цей подарунок відправляється москалям за кожну материнську сльозу від Інни Бандури», – солдат, тримаючи в руках мінометну міну, озвучив записаний на ній тест послання депутатки Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інни Бандури.

Отримання від військових відповідного відео – це одна з умов  бойової патріотичної акції»: «ППО: Передай привіт орку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *