Чемпіонат України з боксу відбувся у Черкасах

У Черкасах фінішував Чемпіонат України з боксу серед юнаків та дівчат. Про це у фейсбуці розповів президент обласної федерації
боксу Сергій Тищенко.

“У змаганнях взяли участь близько 400 спортсменів із 24 областей України, юнаки та дівчата 2009-2010 років народження.
Серед боксерів були визначені провідні спортсмени та ті хто будуть представляти Україну на Чемпіонаті Європи.
“Дякую нашій команді Черкаської міської ради, Черкаська обласна державна адміністрація та організаторам, які зуміли оперативно долучитися до проведення пристижного боксерського турніру в Черкасах й нашим тренерам за їх клопітку працю. Ми цінуємо вашу працю, особливо в такий нелегкий час. Попри складні умови у яких зараз доводиться працювати, жити та змагатися.
В рамках заходу, я передав форму, яку було куплено на одному із аукціонів нашою командою, Valentyn Golovko у якій він здобував звання Інтерконтинентального чемпіона. Форму було виставлено ним на аукціон, який проводився на користь ЗСУ.
Боксерська родина завжди поруч, а добро завжди повертається.
До того ж на чемпіонат завітав міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, який підтримав юних боксерів та побажав успіхів у майбутніх поєдинках.
Також на захід було запрошено Марьяну Прудку, яка нагородила спортсменів вагової категорії в якій виступав захисник України, боксер «Українських Отаманів» Олег Прудкий, який загинув 22 травня 2022 року, захищаючи незалежність нашої країни. Пам’ятаємо наших полеглих побратимів, боксерська родина поруч та завжди разом.
Бажаю переможцям успіхів на наступному етапі, а саме на чемпіонаті Європи з боксу серед юнаків та дівчат”, – написав Сергій Тищенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *