Дільничний офіцер поліції викрив жінку, яка вирощувала мак

Василь Курій несе службу в органах внутрішніх справ близько 18 років, з них 5 років на посаді дільничного офіцера поліції. Днями у селі Зарубинці виявив  у жінки близько  400 рослин маку.

Старший дільничний офіцер поліції Василь Курій за час служби обслуговував майже всю територію міста Монастирище. Наразі до території його обслуговування входять села Зарубинці, Шарнопіль, Владиславчик, Княжики та Зюбриха.

«Дільничний офіцер поліції в першу чергу має бути комунікабельним та стриманим. А найголовніше не бути байдужим до людей, до їх проблем», – розповідає капітан поліції Василь.

Колеги Василя розповідають, що він один з тих, хто завжди готовий допомогти, той, хто не рахується з особистим часом та щодня протидіє правопорушенням.

15 червня правоохоронець здійснював профілактичну роботу на території обслуговування Монастирищенської громади. На присадибній ділянці у жительки села Зарубинці він виявив близько 400 рослин маку. Капітан поліції викликав на місце слідчо-оперативну групу, які вилучили заборонені рослини.

Усе вилучене направили на експертизу. Орган досудового розслідування розпочав провадження за ч.1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Приклад дільничного офіцера поліції доводить, що для нього професія  – це не просто спосіб заробітку, а справжнє покликання. Своєю витримкою, мудрістю, виваженістю та толерантністю він заслужив довіру і повагу монастирищан.

Інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *