Нагороду “За особисту хоробрість” отримав черкаський захисник

Випускник ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, самбіст та дзюдоїст, а нині молодший сержант Збройних Сил України Андрій Болобан отримав нагрудний знак «За особисту хоробрість».

Відзнаку вручив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України Олександр Сирський за проявлену хоробрість під час штурмових дій. Про це повідомляють на сайті «Суспільне:Черкаси».

— Ми ведемо наступ на околицях Бахмута. Майже рік 5-а окрема штурмова бригада успішно виконує завдання на сході. Третій місяць ми стримуємо ворога у Бахмуті. Вдячний за мудре керівництво та за збережені життя військовослужбовців командиру батальйону підполковнику Юрію Череп’яну та командиру роти Іванові Тальку, — розповів Андрій.

Світлинами, як відбувалося нагородження, захисник поділився на особистій сторінці у Фейсбук.

Андрій захищає країну на Бахмутському напрямку. На передовій перебуває близько року.

На початку повномасштабного вторгнення Андрій Болобан вступив до лав ЗСУ. Нині перебуває в гарячих точках фронту. Мав поранення, проходив реабілітацію.

Андрій Болобан — майстер спорту України міжнародного класу з боротьби самбо, бронзовий призер чемпіонату світу, неодноразовий чемпіон України, чемпіон та призер різноманітних міжнародних змагань, учасник II Європейських ігор, де посів 5 місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *