У Черкасах зростають лави тих, хто долучився до збору братньої допомоги жителям Херсонщини (фото)

Черкащани по-братерськи допомагають жителям Херсонщини, що постраждали він російського екоциду. У кампанію по збору допомоги для херсонців долучається багато не байдужих. Одним із пунктів прийому благодійної допомоги є офіс Дитячого благодійного центру допомоги, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Як повідомила журналісту «City News» волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко, багато конче необхідних для постраждалих жителів Херсонщини речей, до офісу Дитячого благодійного центру допомоги днями приніс представник ТОВ «Тімбер Юкрейн» Олег. Зі скромності він відмовився озвучити власне прізвище.

– Пан Олег – представник ТОВ «Тімбер Юкрейн», вже не вперше приносить речі, необхідні для жителів Херсонщини. Він вже передав підгузки для дітей, засоби гігієни для жінок та дітей, зубні щітки, пасти, антисептики, одноразовий посуд, – розповіла Тетяна Моргуненко.

На думку очільниці БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниці ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутатки Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інни Бандури, аналогічні факти активності громадян говорять про те, що всі українці, не залежно від регіону де проживають, відчувають себе однією родиною, а тому намагаються допомагати один одному.

– Це свідчить про те, що вся українська нація консолідувалась у цей час великої біди, і живе як єдиний організм. Тільки так у братерській допомозі один одному українці вистоять і у цій важкій і кривавій війні з окупантами. Разом до Перемоги!, – сказала Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Вона продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *