У Черкасах на березі Дніпра городяни дивились мультфільми про козаків та кінокомедію (фото)

Замість крісел – тюки з соломою, замість зали – величезна рекреаційна зона на березі Дніпра. У Черкасах любителів дивитись кіно просто неба у Долині троянд зібрав національний тур із демонстрацією українських мультфільмів та кінострічок «Кіно заради Перемоги».

Про це журналісту «City News» повідомила пресслужба КП «Дирекція парків».

– Кіно просто неба на тюках запашної соломи, аквагрим для дітей, патріотичне розмальовування футболок та виступи аніматорів – таким насиченим був вечір суботи у Долині троянд. Національний тур із демонстрацією українських мультфільмів та кінострічок «Кіно заради Перемоги» реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації «Дивись українське!» за підтримки  різних бізнесових та громадських організацій, окремих підрозділів Збройних Сил України та Національної гвардії України у взаємодії з обласними військово-цивільними адміністраціями та Національною поліцією України.У Черкасах дітки та дорослі подивились мультфільми про козаків, про пса Патрона та комедію «Коза Ностра. Мама їде», – розповіли у пресслужбі підприємства.

У гостей кіно-свята була можливість сфотографуватись із величезним плюшевим псом Патроном.

КП «Дирекція парків» та Черкаська міська рада, які активно долучились до організації свята, безкоштовно пригощали морозивом малих відпочивальників.

– «КП «Дирекція парків та Черкаська міська рада завжди охоче долучаються до таких патріотичних акцій. Для діток у нинішній воєнний час це особливо важливо, а тут, як бачите, дуже багато дітей, очікуємо до двох сотень маленьких черкасців, тож для них усіх приготували разом із міською радою безкоштовне морозиво. Прагнемо відволікати людей від складних буднів, створювати святковий настрій, дарувати радість, хоч зараз це не так просто. І в цьому контексті вдячні нашим Збройним силам України, всім нашим воїнам, що ми тут можемо збиратися разом, виховувати наших дітей та радіти кожному дню, – прокоментував директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *