Іграшкові меценати обдарували Дитячий благодійний центр допомоги у Черкасах

Істотно поповнили іграшковий фонд черкаського Дитячого благодійного центру допомоги (ним опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті», очільниця Інна Бандура) небайдужі жителі обласного центру. Городяни обдарували Центр великою кількістю м’яких іграшок різного виду та розміру.

Про це журналісту «City News» повідомила волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко.

– Такий чудовий подарунок Дитячому благодійному центру допомоги, що ним опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті» зробило двоє черкасців – Аліна Кравченко та Володимир Стадник, суттєво поповнивши іграшковий фонд центру. Тепер, завдяки цим іграшковим меценатам, дітвора з переселенських родин, що зареєстровані як клієнти центру, матиме більший вибір, – розповіла Тетяна Моргуненко.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Вона продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат, Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Іграшкові меценати Аліна Кравченко та Володимир Стадник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *