Розмальовки від учнів шкіл Черкас волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» передали Послу Ізраїлю (фото)

Розмальовки-антистрес, підписані черкаськими школярами для дітей Ізраїлю, волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» передали Послу Ізраїлю.

Про це на власній стоінці у соціальній мережі «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

«Передали Надзвичайному і Повноважному Послу Держави Ізраїль в Україні Пану Міхаелю Бродському понад сто розмальовок-антистрес, підписаних черкаськими школярами на знак підтримки дітей Ізраїлю. Під час зустрічі, Посол від імені держави Ізраїль подякував черкаським школярам, які прийняли участь в проєкті «Добро переможе!» за турботу та піклування про дітей Ізраїлю. З історії проєкту. Благодійний фонд «БФ «Хрещатик Сіті» спільно з п’ятьма школами Черкас провів акцію «Добро переможе!». У її ході учні молодшого та середнього шкільного віку підписали розмальовки- антистрес для своїх однолітків із Ізраїлю, які зараз потерпають від наслідків збройного конфлікту. Кожний школяр намалював на звороті титульної сторінки книги зрозумілий символ дружби і підтримки, адресований його однолітку з Ізраїлю з гаслом проєкту «Добро переможе!» В проєкті взяли участь учні третього класу «Черкаської санаторної школи Черкаської обласної ради», Першої міської гімназії, 3-ї, 10-ї, і 22-ї загальноосвітніх шкіл Черкас. Добро переможе!», – йдеться у повідомленні.

Власне, честь бути піонерами міжнародного дитячого проєкту, як вже відомо, випала вихованцям «Черкаської санаторної школи Черкаської обласної ради», які і підписали  першу партію із 25-ти книжечок-подарунків. Їх Фонду безкоштовно надав книжковий супермаркет «Буквиця». Ще вісімдесят книжок, придбаних фондом БО «БФ «Хрещатик-Сіті», підписали учні Першої міської гімназії, 3-ї, 10-ї, і 22-ї  загальноосвітніх шкіл Черкас.

Свій схвальний відгук про проєкт на офіційній сторінці Посольства держави Ізраїль в Україні:

«У рамках акції «Добро переможе» благодійний фонд «Хрещатик Сіті» передав понад 100 розмальовок-антистрес, які українські учні пʼятьох шкіл м.Черкаси підписали для своїх ізраїльських однолітків, до чиїх домівок також увірвалася війна. Маленькі українці надзвичайно щиро співпереживають і підтримують ізраїльських дітей. Дана акція є доволі символічною, адже саме 20 листопада увесь світ відзначав День дитини. Дякуємо за таку зворушливу підтримку! Добро переможе!»

Читати за темою:

Понад сто розмальовок антистрес школярі Черкас підписали для однолітків із Ізраїлю

Добро переможе! Черкаські третьокласники підписали розмальовки-антистрес для однолітків з Ізраїлю (фоторепортаж, відео)

з Ліва на право: очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Інна Бандура, Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Міхаель Бродський, волонтер БО «БФ «Хрещатик-Сіті», журналіст Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *