Актор Михайло Жонін і автор фрази про «рускій воєнний корабль» у Черкасах відкриють арт-обʼєкт «Волонтер – це Я»

Автограф-сесія та фото з актором і волонтером Михайлом Жоніним (серіал «Пес»), плетіння українського прапора, а для наймолодших учасників – безкоштовні солодка вата і розваги на батуті. Це і не тільки пропонують учасникам організатори дійства. Відкриватиме свято автор знаменитої, патріотичної фрази про «рускій воєнний корабль».

На відкриття арт-обʼєкту «Волонтер – це Я», що присвячений кожному волонтеру Черкащини, запрошують черкащан організатори соціально-культурного дійства.

Події свята розгорнуться у суботу у середмісті Черкас на площі «Хрещатик-Сіті». Старт о 16.00.

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Як слідує з анонсу, на гостей чекає цікава програма, для того, щоб вони «чудово провели час з родинами, друзями та однодумцями».

Так, гості матимуть змогу ознайомитися з роботою різних громадських організацій та благодійних фондів, які працюють у Черкасах та області.

Усім, хто долучиться до дійства, запропонують взяти участь у плетінні синьо-жовтого прапора, після чого кожний учасник зможе поставити на ньому свій підпис.

Відкрити свято має автор знаменитої патріотичної фрази про курс, яким має піти «рускій воєнний корабль», що блискавкою облетіла всю країну з перших годин відкритого вторгнення росії в Україну.

А ще у програмі зустріч з актором, волонтером і просто прекрасною людиною – Михайлом Жоніним (найбільше відомим, як капітан Гнєзділов з серіалу «Пес»). Під час неї гостям обіцяють живе спілкування, автограф-сесію, фото і відео з популярним актором.

Проте на найважливішим етапом свята буде благодійний ярмарок на підтримку наших воїнів ЗСУ.

Найменших гостей чекатимуть безкоштовні солодка вата, розваги на батуті, аквагрим, надувні кульки та багато іншого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *