Вихованцям дитбудинку з Марганцю, який переїхав до Черкас, волонтери подарували джинси (фото)

Новенькі джинси від волонтерів Дитячого благодійного центру допомоги, що ним опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті» (очільниця Інна Бандура), дістались вихованцям дитячого будинку сімейного типу, який переїхав до Черкас із міста Марганець Запорізької області.

Як журналісту «City News» повідомила волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко, у Дитячому благодійному центрі допомоги, що обслуговує переселенські родини де є вагітні жінки або маленькі діти, роздавали джинси від черкаських представників малого бізнесу.  

– Напередодні повний мішок модних джинсів для дівчат та хлопців, дитячих та підліткових розмірів Дитячому благодійному центру допомоги передав підприємець ринку «Центральний» Володимир Кузік. Новенькі і модні джинси дістались у тому числі і дитячому будинку сімейного типу, який через війну переїхав до Черкас із Марганцю, – зазначила Тетяна Моргуненко.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Представники дитбудинку сімейного типу Андронових
Підприємець Володимир Кузік

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *