Герметизувати дах паліативного віділення третьої міської лікарні Черкас просять міську владу

У негоду через дірявий дах вода тече на голову смертельно хворим людям, які перебувають у паліативному відділення третьої міської лікарні.

Про це під час сесії Черкаської міської ради повідомила депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– До мене як до депутата звернулась пацієнтка цього медичного закладу зі скаргою, що та протікає дах. Спілкувалась з представниками профільного департаменту, зустрічалась з колективом відділення і з’ясувала, що планується релокація відділень колишньої другої міської лікарні, які увійшли до структури КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги». Відтак проведити ремонт даху вже не доцільно. У зв’язку з цим звертаюсь до міської влади Черкас надати відповідь, у який термін релокація паліативного відділення і куди саме його збираються перевести. А щодо даху, що тече, то якщо не можна його відремонтувати, то необхідно хоча герметизувати. Піклування про людей, які потребують паліативної допомоги – це наш іспит на людяність і ми не маємо права його провалити, – сказала Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *