Студенти Черкаського бізнес-коледжу навчатимуться у американських професорів

Протягом року студенти Черкаського державного бізнес-коледжу (ЧДБК)  зможуть побувати на онлайн-лекціях та отримати сертифікати від  відомих американських закладів освіти.

Про це журналісту «City News» повідомив директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін.

– Завдяки робочому візиту нашого спеціального представника Світлани Устиченко до США, було досягнуто ряд домовленостей про проведення навчальних заходів –  воркшопів, відкритих лекцій. Протягом року, кожен студент зможе стати слухачем лекцій від викладачів Університету Кларка (м. Вустер, штат Массачусетс), Бровард Коледжу (м. Форт Лодердейл, штат Флорида) та Санта Фе Коледжу (м. Гейнсвілл, штат Флорида), – зазначив Олег Куклін.

За словами директора ЧДБК це дозволить студентам коледжу значно підвищити свій рівень і переваги серед конкурентів на ринку праці у майбутньому професійному житті.

– Для коледжу – це ще один крок до розширення співпраці з американськими партнерами та інтеграції у міжнародний освітній простір, а для наших студентів – можливість отримати знання, підтверджені сертифікатами, що дозволяють їм, у разі продовження навчання в США, не вивчати ці предмети у американських університетах або колледжах, – додав він.

Як відомо, нещодавно студенти ЧДБК виграли Всеукраїнський відбірковий конкурс на участь у міжнародній освітній програмі «Ініціатива місцевих коледжів»,  що фінансується Держдепартаментом США –  4 із 7 грантів, виділених на всю (!) Україну. Тож тепер талановита черкаська молодь матиме змогу протягом року навчатись у коледжі Північної Вірджинії та  Нордгемптонському коледжі  у Пенсильванії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *