Черкаські поліцейські познайомили дітей із своєю професією

Захід проведено з метою популяризації поліцейської служби, виконання військового обов’язку громадянами України та підвищення патріотичної свідомості серед молоді. 14 липня на базі батальйону поліції особливого призначення правоохоронці познайомили юних членів бійцівського клубу «PANTELEI TOP TEAM» із роботою поліцейських спецпризначенців.

Поліцейські ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції ГУНП розповіли про права дітей в умовах воєнного стану, адже під час війни це є найбільш актуальною проблемою та ознайомили учасників з локаціями, які підготували для них поліцейські.

Діти в розважальній формі ознайомилися з роботою бійців батальйону поліції особливого призначення та спробували себе в ролі поліцейських. Спецпризначенці продемонстрували прийоми самозахисту, допомогли малечі приміряти екіпірування та спецзасоби, які правоохоронці використовують у щоденній роботі.

Також правоохоронці нагадали дітлахам алгоритм дій при виявленні підозрілих або небезпечних предметів🧨 Адже знання заходів безпеки допоможе уникнути загрози та врятувати життя.

Сидячи у службовій автівці діти уявляли себе у ролі поліцейських.

“Коли я буду дорослим, обов’язково стану поліцейським” – сказав вихованець бійцівського клубу «PANTELEI TOP TEAM».

«В умовах війни перед нами постають нові виклики у сфері захисту дітей. Для нас важливо, щоб кожна дитина була захищеною, розвивалася та навчалася» – зазначив командир батальйону поліції особливого призначення Олександр Оржехівський.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *