Поліція Черкащини оголошує конкурс на макет муралу для увічнення пам’яті про наших полеглих Героїв

Щоразу, коли ми чуємо про жахливі втрати українських захисників на передовій, невимовний біль стискає груди. А коли у засвіти йдуть люди, офіцери, колеги, яких ми знали, поважали, якими захоплювалися й щиро раділи тому, що у нашому житті вони є, розпач та біль такої сили, що сльозам немає спину…

Поліція Черкащини пронизана цією чорною тугою вже більше року, втративши 10-х своїх Героїв 🕯, які до свого останнього подиху захищали Україну й навіки залишаться для кожного з нас прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її світле майбутнє…

Керівництвом ГУНП в Черкаській області прийнято рішення про оголошення конкурсу на макет муралу для увічнення пам’яті про наших полеглих Героїв, зображення якого планується розмістити на торцевій стіні адмінбудівлі ГУНП в Черкаській області (з урахуванням в ескізі 5-ти віконних отворів).

Переконані, що серед української молоді є багато талановитих людей, які зможуть у своїх роботах відобразити увесь героїзм, мужність та відвагу наших колег-поліцейських, які навіки залишилися вірними Присязі та українському народу. Тож до участі у конкурсі запрошуються всі, хто має до цього хист та бажання.

Надсилайте свої ескізи на ел.адресу ssgr-ukz@ukr.net у місячний термін від оголошення початку конкурсу. Макет муралу буде визначатися комісійно.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *