Майже 800 черкаських дітей оздоровилися в Карпатах коштом міського бюджету

Триває відпочинок та оздоровлення черкаських дітей пільгових категорій у Карпатах за кошти міського бюджету. У клінічному санаторії «Карпати» до середини літа оздоровилися 780 дітей, зараз там перебувають ще 205 юних черкасців.

За словами дітей, кожен день їхнього перебування насичений. Екскурсії Карпатами, рухливі та спортивні ігри, танці, співи, квести. Вони малюють герби команд, у пошуках пригод мандрують долинами, майструють листівки українським захисникам, завдяки яким і можливий нині їхній відпочинок.

«Я задоволена, що нам вдалося реалізувати програму з оздоровлення більшої кількості дітей, ніж торік. Ми вдячні за таку можливість міському голові Черкас Анатолію Бондаренку та депутатам міської ради, – зазначила заступниця Черкаського міського голови, кураторка галузі Марина Гаркава. – Фахівці департаменту соціальної політики постійно контактують із працівниками табору, батьками та дітьми. Нещодавно провели перевірку стану проживання та харчування дітей. Вони задоволені. І коли зустрічаємо з автобусів кожну групу дітей, які повертаються з відпочинку, особливих скарг ми не чуємо. Навпаки, бачимо позитивні емоції, слухаємо їхні розповіді про природу Карпат, насичений та змістовний відпочинок і слова вдячності».

Нагадаємо: цього року для відпочинку черкаських дітей за гроші міського бюджету департамент соціальної політики закупив 1982 путівки.

Оздоровча кампанія триває з 16 травня до 11 жовтня. За цей час у Карпатах побуває 10 змін дітей тривалістю 14 днів кожна.

Торік за рахунок міського бюджету в Карпатах могли оздоровитися 1050 черкаських дітей з числа пільгових категорій.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *