Мер Черкас підсумував результати роботи Конгресу місцевих та регіональних влад

Безпека громадян, реабілітація військових та зміцнення обороноздатності України – найважливіші питання, які обговорювали на Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України. Участь у ньому взяв міських голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Про це він повідомив у сьогоднішньому ранковому звернення до черкащан у мережі «Фейсбук».

«Учора взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Серед найважливіших питань порядку денного – безпека наших громадян, реабілітація військових та зміцнення обороноздатності нашої держави. Кілька підсумків. Перше. Не виключено те, що восени та взимку російські терористи спробують повторити атаки проти української енергетики. Тож маємо бути готовими до цього, аби навіть у критичних ситуаціях наша критична інфраструктура продовжувала працювати і ми могли підтримувати життєдіяльність міста. Друге. Йшлося про державний та місцевий бюджети. Зрозуміло, що на сьогодні у пріоритеті зміцнення оборони України й підтримка наших військових».

Також міський очільник нагадав, що від початку повномасштабного вторгнення Черкаська міська рада передбачила в бюджеті понад 750 мільйонів гривень на армію.

«Ці кошти ми спрямували, серед іншого, на закупівлю дронів, автомобілів, безліч необхідного обладнання і спорядження для виконання службових завдань за запитами військових, водночас, маємо низку програм фінансової підтримки бійців та їхніх родин. І цю роботу ми продовжуватимемо й надалі. Дав доручення секретарю Черкаської міської ради скликати сесію, під час якої ми переглянемо видатки бюджету на корить ЗСУ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *