Їжа з Німеччини вже прибула з Черкас до фронтової Авдіївки, що на Донеччині (фото)

Продукти тривалого зберігання, що їх БО «БФ «Хрещатик Сіті»  отримала від партнерської організації «Ukraine hilfe», що у баварському місті Ліндау (Німеччина), відвезли у фронтову Авдіївку, що на Донеччині. Місію по доставці продуктів у фронтову зону гідно виконали партнери Фонду волонтери з «БФ Одісей» Олександр Кумпанський та Руслан Матвєєв. 

Про це у мережі «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Авдіївка – місто на Донеччині. Місто без води, без світла, без газу. Місто, яке знаходиться майже на лінії фронту і зазнало на собі всю «братську любов руzкіх». Але попри всі випробування, там живуть люди і єдиним оплотом для них є Пункт Незламності. Саша Кумпанский Руслан Матвеев дякую вам, за те що черговий раз доправляєте гуманітарний вантаж туди, де його найбільше потребують. Ви гідний приклад активної, небайдужої молоді. Дякую Ralf Eisenhutа надані продукти тривалого зберігання та корм для тварин, які наш фонд БО «БФ Хрещатик-Сіті» мав змогу передати до Авдіївки. Майже кожен свій пост, я завершую словами Разом до Перемоги, бо саме так і є…тільки обʼєднавши зусилля ми вистоїмо і виженемо окупантів з нашої землі!, – написала Інна Бандура.

На фото (з ліва на право): волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Ірина Трущенко, очільниця Фонду Інна Бандура, представник «БФ «Одісей» Олександр Кумпанський та волонтерка Фонду Тетяна Моргуненко
На фото: волонтер «БФ «Одісей» Олександр Кумпанський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *