Старлінк, кошти на який оперативно зібрали волонтери з Черкас, вже на передовій

Старлінк, кошти на який зібрали волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» спільно з медичними працівниками КНП «П’ятий черкаський міський центр медико-санітарної допомоги», вже служить бійцям на передовій.

Про це журналісту «City News» повідомила волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Наталія Вдовченко.

– До нас звернулась військова частина, яка воює з ворогом в одній із гарячих точок фронту. Нас попросили допомогти, оскільки хлопцям, як повітря потрібен був старлінк. У моєму будинку проживає старша медична сестра Комунального некомерційного підприємства «П’ятий черкаський міський центр медико-санітарної допомоги». Тож через неї вдалось домовитись з колективом медичного закладу. Завдяки їм необхідну суму суму оперативно зібрали, придбали старлінк і передали його військовим. Обладнання вже служить бійцям на передовій і працює на майбутню Перемогу, – розповіла Наталія Вдовченко.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *