45 мільйонів на засоби радіо-електронної боротьби для тероборони, виділили у Черкасах

Кошти на придбання обладнання для радіо-електронної боротьби для військових тероборони, разову допомогу у розмірі 50 тисяч гривень членам сімей загиблих захисників України, одноразову грошову допомогу при народженні дитини у розмірі 25 тисяч гривень і на фінансування різних потреб громади міста виділила Черкаська міська рада.

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність», очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті» Інна Бандура.

– Попри емоції, які сьогодні вирували в сесійній залі, все ж таки розглянули весь перелік галузевих питань. Їх у порядку денному було понад двадцять. Із головного – ми з колегами по фракції «Європейська Солідарність» в Черкаській міській радіпроголосували за: спрямування 45 млн. грн. субвенції обласному бюджету для придбання важливого військового обладнання для тероборони; внесення змін до бюджету та ПСЕР;  внесення змін до нової редакції комплексної програми соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України та членів їхніх сімей-жителів міста Черкаси на 2022-2024 роки; дозвіл КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» отримати державну поворотну кредитну лінію 50 млн грн. на придбання газу. Це дозволить підприємству краще підготуватися до зими та оптимізувати витрати. Затвердили програму охорони культурної спадщини міста Черкаси. Це дозволить створити повний перелік памʼяток архітектури нашого міста для подальшої їх охорони. Проголосували за звернення до Кабміну та Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку щодо скасування зобов’язань України по поверненню позик, в тому числі отриманих КП «Черкасиводоканал». Позитивне рішення із цього питання може допомогти нашому комунальному підприємству вийти зі скрутного фінансового становища, – йдеться у тексті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *