Черкащину відвідав П’ятий Президент України Петро Порошенко

Черкащину на прикінці минулого тижня відвідав П’ятий Президент України Петро Порошенко. У ході робочого візиту лідер «Євроейської солідарності» зустрівся з однопартійцями, симпатиками та місцевими депутатами від «ЄС».

Про це у мережі «Фейсбук» повідомив перший заступник голови Черкаської обласної ради, депутат облради від фракції «Європейська солідарність» Роман Сущенко.

«Програма неофіційних заходів, серед іншого, передбачала зустріч з однопартійцями, прихильниками та депутатами Черкаська обласна рада, Черкаська районна рада і Черкаська міська рада та Солідарна Молодь Черкащини. У ході обміну думками обговорили ситуацію на фронті, шляхи об’єднання зусиль громад, рад різного рівня для допомоги Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine, не оминули увагою і питання внутрішньої політики, а також підтримки черкаської молоді… Зустріч була насиченою, лаконічною та важливою. Дякую усім її учасникам, – написав він.

Про зустріч з Петром Порошенком говорили і у крайовій партійній спільноті «ЄС». Партійні активісти відзначили високий рівень конкретики, особливо у сенсі боротьби з агресором та підтримки ЗСУ

– Відбулось предметне обговорення різних проблем, нагальне вирішення яких життєво важливе для України. Та, найголовніше, як на мою думку – це було питання про гостру потребу організації та забезпечення повної і широкої підтримки армії, активізації допомоги Збройним Силам України, – зазначила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *