Брендовий одяг для малечі передав волонтерам «Хрещатик-Сіті» магазин «Bembi».

Одяг для найменших українців, орієнтований по сезону Дитячому благодійному центру допомоги БО «БФ «Хрещатик-Сіті» передала ФОП Наталія Красоткіна, яка має магазин дитячого одягу українського виробника «Bembi».

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Нині у важкі часи війни необхідно підтримувати вітчизняного виробника, тримати економічний фронт. Надзвичайно приємно, коли сам український виробник, а саме таким і є «Bembi», підтримує благодійні ініціативи. Дитячий благодійний центр допомоги БО «БФ «Хрещатик-Сіті» дуже вдячний власниці магазину «Bembi» фізичній особі підприємниці Наталії Красоткіній, магазин якої знаходиться на мінус першому поверсі торгового центру «Хрещатик підземний» за надану і таку необхідну нині допомогу у вигляді одягу для найменших. Бо у наш дитячий проєкт – Дитячий благодійний центр допомоги БО «БФ «Хрещатик-Сіті» обслуговує діток від нуля до двох років. Саме на таку вікову категорію діток нам і передали одяг, і що дуже важливо, переданий одяг по сезону. Від імені Дитячого благодійного центру допомоги БО «БФ «Хрещатик-Сіті» висловлюю щиру вдячність ТМ «Bembi» за допомогу і наголошую, що ми завжди відкриті до співпраці і чекаємо пропозицій від інших вітчизняних виробників, – розповіла Інна Бандура.

Отриманий від магазину «Bembi» новенький одяг для малечі, волонтери Дитячого благодійного центру допомоги БО «БФ «Хрещатик-Сіті» у той же день почали роздавати мамам з переселенських родин, у яких є дітки віком від нуля до двох років.

«Bembi» – одяг щасливих дітей»

«Bembi» – найбільша фабрика з виробництва дитячого одягу в Україні від 0 до 13 років з понад 25-річною історією на ринку. Ми пропонуємо найбільш широкий асортимент, це близько 1000 моделей в рік. Наші виробничі потужності оснащені найсучаснішим обладнанням і займають 5250 м2. Ми постійно розвиваємось, наслідуємо світові тренди, враховуючи специфіку локальних ринків. Наші принципи роботи – відповідальність, чесність, постійне прагнення змінюватись і розвиватись – допомагають вибудовувати гармонійні стосунки з партнерами, споживачами та співробітниками. Наш продукт ми позиціонуємо, як еталон дитячого одягу Made In Ukraine, а девіз компанії: «Bembi» – одяг щасливих дітей», – йдеться на головній сторінці офіційного  сайту «Bembi».

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *