Вітаємо з Днем Незалежності України!

Сьогодні 24 серпня народ України і всі українці світу відзначають найбільше державне свято нашої Вітчизни – День Незалежності України.

Понад вісім століть український народ бореться за власну волю і право на власну державу. Віковічна мрія українького народу збулась в останнє десятиліття минулого століття. Українці отримали здобули свою державу. Але з цим не захотів змиритись одвічний ворог України – росія. Війна за незалежність України, що триває понад століття, з новою силою розгорілась у новому тисячолітті. І сьогодні, у 32-гу річницю незалежності, як і сто років тому кращі сини і доньки України воюють за нашу свободу, волю і право українців жити у своїй демократичній державі.

Сьогодні, у 547-й день героїчного спротиву України кривавому російському агресору, колектив редакції «City News» та дружна команда волотерів БО «БФ «Хрещатик Сіті» на чолі з лідером – керівником ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутатом Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інною Бандурою, щиро вітаємо всіх українців з найголовнішим святом нашої держави – Днем Незалежності України. Слава Україні! Героям слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *