Фотовиставка робіт полеглого воїна відкрилась У Черкасах

Благодійна фотовиставка світлин українського воїна Максима Бурди «НЕБЕСНИЙ ФОТОГРАФ» відкрилась у Черкасах. Представлено 200 фоторобіт автора, який віддав життя за Україну.

Про це у «Фейсбук» повідомив перший заступник голови Черкаської обласної ради, член депутатської фракції «Європейська солідарність» в облраді.

«У Черкаський Художній Музей відкрилася благодійна воєнна фотовиставка робіт загиблого воїна Максима Бурди «НЕБЕСНИЙ ФОТОГРАФ». «НЕБЕСНИЙ ФОТОГРАФ» солдат Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine, фотограф та активіст з міста Ковель, загинув 26 січня 2023 року біля Бахмута. Уявіть до повномасштабного вторгнення Максим Бурда працював весільним фотографом, був співзасновником молодіжного хабу «Ватра — правильний простір», учасником Молодіжної ради Ковеля, членом партії «Національний корпус», доброволецем ТрО Волинської області. І за словами його мами, пані Ірини, голосував на останніх виборах за Петро Порошенко. З першого дня не вагаючись Максим добровільно приєднався до ЗСУ, хоча був комісований через хворобу хребта, і міг творити далі, допомогаючи армії. У складі 3-ї Окремої Штурмової Бригади Максим вправно займався аеророзвідкою та фотографував. Через свої світлини фіксував побут, навчання, портрети своїх побратимів, непрості емоції війни, перебуваючи під постійними обстрілами. ЗСУ неодноразово публікували його роботи на своїх офіційних сторінках. Після закінчення війни найбільше хотів організувати воєнну фотовиставку за всі 11 місяців свого перебування на військовій службі. Кохана Марія та мама Ірина Миколаївна представили посмертну воєнну фотовиставку Максима вже у 6 містах. Сьомим містом, у День вшанування загиблих героїв України, стали Черкаси. На фотовиставці представлено майже 200 робіт різного формату, які можна придбати разом з листівками. Частина коштів з продажу буде перерахована до благодійного фонду «Янголи Азову». Запрошую відвідати виставку.Експозиція діятиме до 29 серпня включно», – написав Роман Сущенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *