«Фуру», що везла вантажу,  який удвічі перевищує норму, зупинили у Смілі

Понад 100 тисяч гривень штрафу заробив перевізник за те, що його автомобіль-ваговоз віз вантаж, що майже удвічі перевищував допустиму норму. Авто з таким «перегрузом» зупинили у Смілі.

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомив начальник відділу державного нагляду (контролю) у Черкаській області Олег Лучин.

«102 000 гривень штрафу на перевізника за перевезення вантажу понад норми дорогами місцевого значення у місті Сміла! ІнспекториДСБТ у Черкаській області під час рейдової перевірки на дорозі зупинили вантажівки, якими перевозили соняшникове насіння (рух здійснювали по вул. Кармелюка, вул. Б.Хмельницького, вул. Громова м. Сміла)! Під час проходження документального вагового контролю виявилося, що вантажівки  ересувалися зі значним перевантаженням. Загальна маса одного ТЗ склала 41,63 тонн при допустимих для доріг місцевого значення 24 тонни (перевищення на 73,46 %), за що передбачений штраф 51 000 грн. Загальна маса другого ТЗ склала 40,5 тонн при допустимих для доріг місцевого значення 24 тонни (перевищення на 68,75 %), за що теж передбачений штраф 51 000 грн.», – написав посадовець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *