Бац-бац і в «дамки». Із інтриг у Черкасах почалась політична осінь

Сюрпризами повниться політичне життя у Черкасах. Днями депутатка Черкаської міської ради від опозиційної міському голові Черкас Анатолію Бондаренку фракції партії «Голос», раптом опинилась у команді мера, обійнявши посаду радника міського голови на громадських засадах з питань освіти і гуманітарної політики.

В принципі, те, що депутатка з «Голосу» під час пленарних засідань сесії міськради часто голосувала не так, як вся її фракція, журналісти помітили давно. Але повідомлення про те, що її призначили на посаду радника міського голови, з’явилось лише тепер.

Обранку із призначенням на посаду привітали на сторінці Черкаської міської ради у «Фейсбук».

Цитуємо:

«Вітаємо Валерію Шинкарьову з призначенням на посаду радника міського голови на громадських засадах з питань освіти і гуманітарної політики! Валерія є депутаткою Черкаської міської ради, фундаторкою ГО «Об’єднання багатодітних родин «Крила», номінанткою премії «Найкраща українка в професії» та має нагороду «Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни». Валерія також виховує п’ятьох дітей. Бажаємо успіхів у новій роботі!».

Цікаво, чим спричинена ця різка і кардинальна зміна політичних уподобань обранки, і які ще інтриги на сьогодні зріють у черкаському політикумі?

Про те, які рухи здатний запустити хід з депутаткою Шинкарьовою, окрім очевидного зменшення багнетів у команді опозиційної меру фракції, поки не зрозуміло.

У політичному житті Черкас, як у зимових горах: спробуй бодай тихенько «пчихнути» і з засніжених вершин у беззахисну долину попре потужна лавина…

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *