Зупинити війну: відома волонтерка з Черкас пояснила, чому бореться за Перемогу, а не ховається за кордоном

Захищати свою найкращу у світі і єдину Вітчизну – Україну від загарбників – це правильний вибір звичайних українців, які найбільше за все, як сказав головний герой нового українського блок-бастера, прагнуть «Вільно жити на своїй землі» і нині виборюють це священне право.

Свої думки з приводу свідомого вибору залишитись в Україні і спільно плекати майбутню Перемогу, попри страх і бажання виїхати за кордон, щоб жити у безпеці, на власній сторінці у «Фейсбук» виклала відома у Черкасах волонтерка, очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Є люди, які рятуючи себе і своїх дітей втекли подалі від війни. Є люди, які залишилися, щоб допомогти цю війну зупинити. Вони не безстрашні, вони звичайні люди і також відчувають страх і біль від усіх жахів, що відбуваються навколо. Проте вони зробили свій свідомий вибір бути на своїй землі, до якого спонукала певна внутрішня мотивація. Але зараз, особливо після недавніх трагічних подій в моїх рідних Черкасах, мені, хочеться порушити питання, яке, гадаю нині ставить багато матусь. Це питання про безпеку дітей. Адже вибір залишитися і жити у війні роблять дорослі, одночасно і за себе і за своїх дітей. Мені, як матері одинадцятирічної доньки, дуже хочеться написати про відчуття та емоції, якими мене в прямому сенсі накрило. Адже відповідальність за безпеку своєї дитини несу я. Мені дуже боляче усвідомлювати що моя дитина мусить прокидатися від звуків сирен або ще гірше вибухів, чи періодично сидіти у підвалі. Не такого дитинства я для неї хочу. Я хочу, щоб вона щасливо жила в вільній країні і докладаю до цього максимум зусиль. Мене надзвичайно надихає, і допомагає триматися те, що моя донька розуміє правильність мого вибору і підтримує мене. Тож продовжуємо працювати, щоб крок за кроком наблизити нашу Перемогу, – написала  Інна Бандура.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *