У Черкасах дружина бійця збирає гроші на пікап для солдат на «нулі»

Війна за незалежність України від росії, що триває з перервами понад сто років, напевне не обминула жодної української  родини. Буквально у кожній родині є хтось, хто воював, або нині воює проти московської навали.

Такою є і родина моєї колеги Оксани Олійник, з якою ми довго разом працювали у редакції обласної незалежної і резонансної, громадсько-політичної газети «Молодь Черкащини».

Нині Оксанин чоловік воює з російськими загарбниками у складі 117-ї окремої механізованої бригади. Хлопцям, що на «нулі», дуже потрібний автомобіль. Оксана та всі небайдужі з кола друзів та знайомих, підключились до акції по збору коштів на машину для бійців.  

Однак зібраної суми поки не достатньо.

Тож Оксана і звернулась до автора цих рядків по медіа підтримку для поширення звернення до всіх, хто може долучитись до збору коштів.

Цитую її лист-звернення:

«Друзі, дуже потрібна ваша допомога! Відважним бійцям 117-ої окремої механізованої бригади необхідне авто для виконання бойових завдань. Військові зараз воюють на Запорізькому напрямку. Хлопці щохвилини проявляють мужність, стійкість і непохитність у боротьбі з ворогом. Для бійців авто на фронті – це їхні врятовані життя. Необхідна сума на пікап для військових – 250 тисяч грн. Лише об’єднавшись, вийде забезпечити наших захисників транспортом. Тож долучайтесь до збору на авто для військових, допоможіть здобути нашу Перемогу!Тільки РАЗОМ ми зможемо ПЕРЕМОГТИ ворога! Вдячна кожному і кожній за допомогу!

Реквізити:

посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/L66L8Dhd3

номер картки банки 5375411206155249

Олійник Оксана Григорівна

 

PayPal: newyork7@ukr.net

Володимир Лимаренко-Полянський

На фото: Олександр (чоловік Оксани) з побратимами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *