Представник малого бізнесу у Черкасах – великий меценат для переселенських родин (фото)

Благодійність – це поклик серця для підприємця з ринку «Центральний» у Черкасах Володимира Кузіка і його сім’ї. Цей представник малого бізнесу – людина з великим і гарячим серцем, адже він вже давно б’є рекорди, індивідуально і з власної ініціативи підтримуючи переселенські родини, що виховують малих діток.

Близько року минуло відтоді, як пан Володимир та його дружина почали співпрацювати з Благодійним фондом БО «БФ «Хрещатик-Сіті», який взяв під опіку 150 переселенських та черкаських родин із дітками віком до двох років.

Вони регулярно через Фонд надають для цих родин новенький одгя та взуття зі свого маленького магазинчика. Внесок родини Кузіків у справу допомоги переселенським сім’ям – це чудовий приклад того, що маленькі добрі справи неодмінно творять велике добро, точно так, як малюсінькі джерельця наповнюють велику повноводну ріку.

Про важливість доброчинності і великий внесок родини Кузіків розповіла засновник і очільник БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Уявіть собі, зараз закордоном знаходиться близько 6 млн українців, це як все населення трьох європейських країн – Латвії, Литви та Естонії. І це переважно жінки та діти. Це великий виклик для України, потрібні комплексні державні програми, які спонукатимуть українців повернутися додому. А поки що навіть на рівні нашого фонду ми бачимо, що родини які від початку повномасштабного вторгнення прийняли рішення залишитися в Україні і жити в Черкасах до закінчення війни зараз починають виїзжати закордон. Я не буду заглиблюватися в причини таких рішень, я лише хочу наголосити як важливо підтримувати жінок і дітей ВПО. Ми маємо думати не лише про повернення українців додому, а і про те, як утримати тих хто ще не поїхав. На фото родина з Нової Каховки, яка переїхала до Черкас і доєдналась до нашої програми «Центр допомоги родинам ВПО з дітьми» і підприємець з ринку «Центральний» Володимир Кузік, який в черговий раз передав в якості гуманітарної допомоги новий дитячий одяг. Дякую кожному, хто долучається до допомоги і розуміє важливість підтримки наших українських жінок та дітей, – виклала власну точку зору Інна Бандура.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Читати за темою:

Теплий дитячий одяг від підприємця з Черкас вже роздають переселенським родинам (фото)

Нові джинси для переселенських родин передав підприємець з Черкас (фото)

Одяг для малих клієнтів  Дитячого благодійного центру допомоги дає підприємець з Черкас (фотофакт)

Два мішки дитячого одягу черкаський підприємець передав для переселенських родин

Вихованцям дитбудинку з Марганцю, який переїхав до Черкас, волонтери подарували джинси (фото)

Очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура і діти з родин ВПО, яким дістались подарунки від підприємця Володимира Кузіка.
Володимир Кузік і волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *