Оновлену виставку робіт юних художників відкрили у Черкасах

Три виставки одночасно експонують Центрі надання адміністративних послуг м.Черкаси. Вони представляють роботи дитячої художньої школи, творчої молоді і військового з Черкас, який загинув у війні з росією.

У АРТ-просторі Центру надання адміністративних послуг м.Черкаси експонуються фотороботи українського захисника, черкаського журналіста Володимира Мукана, який у новітній війні за незалежність України, що триває, віддав найдорожче – життя.

У ЦНАПі відкрили оновлену виставку робіт юних митців – вихованців дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута. Вона присвячена одразу двом ювілеям – 45-річчю закладу і 25-річчю від дня присвоєння їй ім’я відомого художника України, черкащанина Данила Нарбута.

Там же працює виставка кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва ЧНУ ім. Б. Хмельницького «Черкаси в просторі та часі»

– Талановита молодь – це наше майбутнє! Відчувається, що в кожну роботу художники вклали частинку себе. У їхніх роботах – світла та успішна Україна!  Ми будемо й надалі проводити подібні заходи, де митці мають можливість демонструвати свої вміння на широкий загал», – зазначив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, який брав участі у відкритті оновленої виставки.

Він же вручив Подяки міського голови викладачам Черкаської дитячої художньої школи імені Данила Нарбута – Анну Чорномаз та Віру Селезньову. Обидві представниці мистецького кола Черкас розписали протитанкові «їжаки» при створенні у парку «Перемога» «парку Трофейної техніки», який відкрили кілька тижнів тому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *