У Черкасах стартував «Учитель року. Освітній тріумф». Переможцям обіцяють по 20 тисяч

У Черкасах стартував міський конкурс для учителів загальноосвітніх шкіл «Учитель року. Освітній тріумф». Переможці у номінаціях отримають по 20 тисяч гривень.

Про це повідомивли на офіційній сторінці Черкаської міської ради у «Фейсбук».

– Сьогодні важливо й актуально вкладати в освіту, розвивати цю галузь та застосовувати інноваційні методики навчання. Тому, щоб популяризувати професію вчителя та мотивувати педагогів до використання сучасних освітніх практик, цього року, ми організували міський конкурс «Учитель року. Освітній тріумф» в зовсім новому форматі. Переконана, що це стане хорошою мотивацією для подальшого розвитку всієї освітньої галузі. Тож, запрошуємо вчителів міста долучитися до конкурсу, – зазначила заступник міського голови Черкас, куратор освітньої галузі Анастасія Чубіна.

Тож педагогів закладів загальної середньої освіти м. Черкаси запрошують взяти участь у міському конкурсі «Учитель року. Освітній тріумф», провести який цьогоріч обіцяють у новому, сучасному форматі.

На думку організаторів нові підходи і методи створять можливість для учасників

продемонструвати свої знання, креативність у освітніх підходах.

 Конкурс відбудеться у п’ятьох номінаціях:

1. «Молодий учитель» – вчитель, який має стаж педагогічної діяльності до 3-х років, проявляє творчість, ініціативність та інноваційний підхід до роботи з учнями, має педагогічні здібності та професійне зростання, забезпечує ефективність у роботі з учнями та їхніми батьками.

2. «Учитель НУШ» – учитель, який успішно працює у Новій українській школі, демонструючи свій педагогічний талант та професійний хист, впроваджує інноваційні підходи у навчанні, бере активну участь у реформуванні освіти в Україні, здатний адаптувати навчальні програми до потреб сучасного суспільства.

 3. «Учитель, який змінює світ» – досвідчений педагог, який має власні напрацювання, програми, методики і успішно застосовує їх в освітньому процесі, сприяє розвитку креативності учнів та їх критичного мислення, поширює інновації в учительській спільноті.

4. «Разом до успіху» – педагог, який успішно здійснює освітньо-педагогічну діяльність в інклюзивному просторі, здатний створювати дружнє та підтримуюче середовище для всіх здобувачів освіти, вміло впроваджує індивідуальний підхід до кожного учня. Має успіхи в досягненні результатів у навчанні та соціальній інтеграції всіх дітей.

5. «Якість та результативність» – учитель, який має вагомі досягнення і здобутки у професійній діяльності на рівні міста, регіону та держави, високу оцінку якості своєї роботи серед учасників освітнього процесу та громадськості міста.

Не забули організатори конкурсу і про матеріальну мотивацію. Переможцям у номінаціях обіцяють премію у розмірі 20 тисяч гривень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *