У Черкасах попрощалися з двома захисниками, які загинули на війні

У Черкасах провели в останню путь двох захисників, які загинули, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України. Місто навіки попрощалося із Михайлом Стрішком та Сергієм Білецьким.

Михайлові Стрішку було 37 років. Родом з Енергодара, що на Запоріжжі, разом з батьками у дитинстві переїхав у Черкаси. Тут закінчив школу №22, Східноєвропейський університет. Отримав спеціальність економіста. Потім навчався на інженера-будівельника в ЧДТУ.

Михайло Михайлович працював на Черкаській ТЕЦ молодшим майстром по ремонтним роботам, потім на будівництві. Згодом пішов добровольцем захищати Батьківщину, вступивши до лав прикордонної служби.
Відважний прикордонник загинув під час бойових дій на Донеччині.

51-річний Сергій Білецький родом з села Мартинівка, що на Канівщині. Там пішов до школи, завершив навчання у селі Хацьки. Після школи навчався в ПТУ №17 м.Черкаси, пішов працювати на завод ЖБІ м.Черкаси. Потім перекваліфікувався на електрозварювальника.

Сергій Миколайович працював на АТ «Черкаський автобус», ТОВ «Аймакс-Груп», «Еталон», ЧАЗ «Богдан» електрозварювальником. Кілька років працював за кордоном.

У 2022 році став до лав ЗСУ. Проходив службу у одній з військових частин. На жаль, життя військового обірвалося у військовому шпиталі м.Чернігів.
Не забуваймо, якою ціною здобувається перемога України! Співчуття рідним і близьким полеглих воїнів.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *