Провалитись під землю ризикує хлібний магазин у Черкасах (фоторепортаж)

Провалитись крізь землю цілком може хлібний магазинчик мережі «Формула смаку», що розташований у Черкасах на перехресті вул. Надпільна і Новопречистинська. Причина – підкоп. Приміщення магазину, що опинилось над глибокою ямою, може злити униз перший ліпший дощ.

Про це з місця події повідомив журналіст «City News».

У своєрідній резервації опинились жителі кількох черкаських будинків, що знаходяться у районі перехрестя вул. Новопречистенська та Надпільна. Тижнів зо два тому у двох із чотирьох виходів із дворів будинків на вул. Надпільна вирито глибочення ями, які повністю перекрили можливість користуватись  ними.

– Це тут якась фірма з Харкова щось типу робить. Нарили ям і далі вже тижнів два тут ніякої роботи не бачимо, але через це змушені йти по хліб у обхід десь кварталів зо-три, – поскаржився журналісту мешканець будинку 465, по вул. Надпільна.

– Що тут ремонтують, не знаю. Але робітників тут давно не бачила. Ями покопали, глибоченні, вбитись можна, труби привезли і на тому все. А я мушу оте все обходити, – бідкалась мешканка сусіднього будинку.

Як слідує із густопонтатиканих навколо розкопок табличок, «протитанкові» рови тут нарила ТОВ «БМУ № 469». Вплинути хоч якось на фірму не має можливості, бо номер мобільного телефону, що вказаний на табличці, «поза зоною». Кому накипіло – дзвоніть «у рейку»?!

Тим часом, землекопи створили реальну загрозу для приміщення тамтешнього хлібного магазинчика. Адже через викопану упритул до нього глибоченну яму, одна зі стін магазину тепер висить над прірвою. Тож будь який більше менш сильний дощ може легко і швидко перетворити наземний магазин у підземний.

Підвіз хлібобулочних виробів до магазину «Формула смаку» відбувається регулярно. І загрозу у якій опинилось приміщення що разу бачать водії хлібовозів і не можуть не бачити працівники компанії.

Кажуть, що представники компанії вже були на місці події і все фотографували. Однак журналісту на гарячій лінії кампанії, якій належить магазин, чомусь сказали, що вперше чують про проблему, і подякували за дзвінок.

Володимир Лимаренко-Полянський

 Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *