У одному з дитсадочків Черкас буде нова завідувачка

Днями профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна разом із директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богданом Бєловим та заступницею директора департаменту – начальницею управління освіти Надією Євчак познайомили трудовий колектив дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу № 5 «Червона гвоздика» із новою очільницею – Гончаренко Анною Сергіївною.
Анна Сергіївна із 2015 до 2023 року працювала вихователем у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) комбінованого типу №91 «Кобзарик», а з 2023 року була переведена на посаду вихователя-методиста цього ж садочку. Тому сфера дошкільної освіти для пані Анни не нова, а отже, нова завідувачка направлятиме свої знання та досвід на розвиток очолюваного закладу.
«Анна Сергіївна дійсно фахівець своєї справи – професійна, відповідальна працівниця, яка готова й надалі вкладати всю душу та серце у виховання маленьких черкасців та докладати всіх зусиль, аби садочок й надалі розвивався та вдосконалювався. Тож, бажаю успіхів на новій посаді, плідної співпраці та взаєморозуміння з колективом», – зазначила Анастасія Сергіївна.

За інформацією департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *