«Подаруй мені зиму»: черкаські учні  передали ЗСУ півтори тони корму для фронтових тварин

У рамках акції «Подаруй мені зиму» тільки за три тижні черкаські школярі і студенти зібрали більше 1,5 тон корму для поранених та контужених тварин, врятованих на фронті.

Півтори тони корму цієї осені уже відправилися туди, де йдуть бої, де немає супермаркетів, і ніде придбати корм для тварин, яких рятують і забирають із небезпеки солдати ЗСУ, визволяючи нові території.

Про це журналісту «City News» повідомили у Черкаському обласному благодійному фонді  «Життя», який і ініціював акцію «Подаруй мені зиму»та постійно проводить збір кормів для відправки на фронт. 

– Особливо важливо це саме у холодну пору року, коли корм дає енергію боротися з холодом – і, без перебільшень, рятує маленькі життя, – підкреслили активісти фонду.

Таку велику кількість корму за рекордні строки зібрали учні черкаських шкіл № 22, 17, 15, 18, 11, 21, 28, 30, 26, а також Гуманітарно-правового ліцею.

Колектив ДНЗ «Черкаський професійний автодорожній ліцей» передав кошти для придбання лікувального корму для хворих тварин.

Увесь зібраний і придбаний корм благодійний фонд «Життя» передав благодійному фонду «Час Надії», який забезпечує доставку найнеобхіднішого для різним підрозділів ЗСУ.

Благодійний фонд Життя акцентує, що до збору корму може долучитися кожен черкасець – і зробити це можна на базі ветеринарної аптеки «Зоотовари» (бульвар Шевченка, 409).

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *