У Черкасах переселенцям з дітками видають гуманітарну допомогу, надіслану волонтерами з Ужгорода (фото)

Видачу гуманітарної допомоги із ново отриманої партії родинам переселенців, які виховують маленьких діток і перебувають на обслуговуванні Дитячого благодійного центру допомоги, розпочали волонтери БО «БФ «Хрещатик-Сіті». Дитяче харчування, засоби гігієни, продукти,взуття і іграшки, Фонду передали партнерські волонтерські організації із Ужгорода.

Про це журналісту у мережі «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– До уваги родин, що обслуговуються по нашій програмі «Хрещатик-Сіті. Діти»  Завдяки нашим партнерам ГО «Совине Гніздо», м.Ужгород; БО «Благодійний Фонд «Хуманош Україна» і особисто Юрію Глинському та HELP HEROESOF UKRAINE, ми починаємо видачу отриманої гуманітарної допомоги – дитяче харчування PRE та 1 , також підгузники та засоби гігієни для дітей. Щиро вдячні нашим партнерам за надану допомогу. P.S Якщо ваша родина через активні бойові дії змушена була переїхати до Черкас і у вас є дітки до двох років – ви можете стати учасником нашої програми! Та отримувати на постійній основі допомогу для дітей. Для цього необхідно з копією довідки ВПО та свідоцтва про народження дитини прийти до нашого центру та заповнити анкету, – написала Інна Бандура..

Прийом клієнтів Дитячого благодійного центру допомоги відбувається щоденно по буднях з 15.00 до 17.00 у офісі Центру, що знаходиться на першому поверсі ТРЦ «Хрещатик-Сіті» по вул.Дашкевича,19.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Інна Бандура
Волонтерка БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Ірина Трущенко та Інна Бандура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *