Понад сто розмальовок антистрес школярі Черкас підписали для однолітків із Ізраїлю

Більше ста книжок-розмальовок антистрес підписали учні п’ятьох шкіл Черкас для своїх однолітків із Ізраїлю, у чиє життя теж вторглась війна. Дитячий міжнародний проєкт підтримки і солідарності «Добро переможе!» втілив Благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик-Сіті».

Про це журналісту «City News» повідомила ініціаторка Дитячого міжнародного проєкту підтримки і солідарності «Добро переможе!» очільниця Благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Загалом участь у проєкті взяли учні міських загальноосвітніх шкіл Черкас № 3, 10, 22, Першої міської гімназії та «Черкаської санаторної школи Черкаської обласної ради».

– Так сталось, що через російську агресію проти нашої Вітчизни, українські діти не з чуток знають що таке жахи війни, яка забрала життя сотень їх однолітків із розбомлених, розстріляних російськими окупантами міст і сіл України. Нині терористи прийшли з війною у Ізраїль, і наші черкаські школярі не тільки знають, що відбувається у цій країні, але й щиро співчувають своїм одноліткам. На знак підтримки, співчуття та солідарності з ними учні шкіл у рамках акції «Добро переможе!» підписали книжки-розмальовки антистрес задля психологічної підтримки дітей Ізраїлю. Кожний учасники проєкту на звороті палітурки книжки намалював усім зрозумілий символ дружби і підтримки, зобразивши хлопчика і дівчинку, які взявшись за руки, тримають над головою державні прапори України та Ізраїлю. Далі ці книги Фонд передасть представникам Посольства Ізраїлю, а воно вже відправить книги адресатам – ізраїльським діткам, розповіла Інна Бандура.

Першу партію із 25-ти книжечок-подарунків, які Фонду безкоштовно надав книжковий супермаркет «Буквиця», для юних ізраїльтян у вказаний спосіб підписали учні 3В класу «Черкаської санаторної школи Черкаської обласної ради».

Ще вісімдесят книжок, придбаних фондом БО «БФ «Хрещатик-Сіті» підписали учні Першої міської гімназії  та 3-ї, 10-ї, і 22-ї шкіл Черкас.

Володимир Лимарекнко-Полянський

Фото автора

Читати за темою: Добро переможе! Черкаські третьокласники підписали розмальовки-антистрес для однолітків з Ізраїлю (фоторепортаж, відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *