Сюжети із фільмів жаху та дизайнерські інтер’єри: у школі в Черкасах відкрили виставку

У одній із Черкаських шкіл відкрили виставку графічних тривимірних композицій: сюжети із фільмів жаху, до комп’ютерних ігор та дизайнерські інтер’єри – загалом 24 роботи.

Про це Суспільному розповів автор робіт та викладач школи Данило Савенко.

Усі роботи були створені за допомогою комп’ютерної графіки.

Художник Данило Савенко розповів, що у 3D працює чотири роки. Пояснив, що це – це майстерність зображення на картині об’ємних предметів за допомогою комп’ютерних програм. Результати своєї праці показав на виставці.

“Тут є інтер’єри. Якісь є любовні картини, тобто це в мене така душа в той момент часу була, більш страшні, я просто полюбляю фільми жахів, плюс полюбляю страшні історії й от воно в мене вже саме в мене в голові створюються сюжети”.

Художник розповів, що часто дарує свої роботи. Для своїх батьків зробив індивідуальні картини.

Місцем для показу обрав школу, у якій викладає майстерність тривимірної графіки для дітей п’ятих-восьмих класів — пояснив пан Данило.

“Я якраз розповідаю нюанси цього бізнесу, як це працює, як його можна монетизувати для чого це взагалі вам потрібно”.

Відвідувачці Анастасії Йосипенко найбільше сподобались картини “Помста” та “Зло”:

“Картини дійсно неперевершені. Хоч я знаю, що не пов’яжу своє майбутнє із програмуванням і 3D, але практику створення такої картини я б хотіла мати, тому що це дійсно дуже круті роботи й мені здається через картини можна передати свої почуття”.

Факультативи зі створення 3D графіки відбуваються у 34 школі щосуботи, розповідає директорка закладу Валентина Козій:

“Ми відштовхуємося від того, що є пропозиція від всього суспільства. І для навчального закладу величезний плюс, бо це сучасне бачення, сучасний світ і реалізація майбутнього”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *