У Черкасах переселенцям дарують нові брендові теплі речі для дітей (фоторепортаж)

Теплі дитячі речі на зиму: головні убори, куртки, черевики тощо переселенським родинам з дітьми безкоштовно роздають волонтери черкаського Благодійного фонду «Хрещатик-Сіті».

Про це журналісту «City News» повідомила волонтерка БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Тетяна Моргуненко, яка і зафіксувала цей приємний процес на фотокамеру.

Як вже повідомляло видання «City News» нові дитячі речі відомих зарубіжних та вітчизняних брендів для потреб клієнтів Дитячого благодійного центру допомоги безкоштовно передав магазин Bembi.

– Дитячий зимовий одяг, шапки та взуття на суму близько 10 тисяч гривень, для дітей з переселенських родин у Черкасах, Дитячому благодійному центру допомоги БО «БФ «Хрещатик-Сіті» безкоштовно передав постійний і надійний партнер Фонду – магазин Bembi. Команда волонтерів Благодійного фонду «Хрещатик-Сіті» щиро вдячна колективу та власникам магазину Bembi за виявлену добросердність, – сказала очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото Тетяни Моргуненко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *