Черкаська волонтерка подякувала колегам за допомогу та партнерство

Схоже, що волонтерство в Україні вже переросло у потужний всеукраїнський рух, а українські волонтери трансформувались у окрему спільноту. І ця спільнота активно взаємодіє, створює та втілює спільні проєкти незалежно від того, у яком регіоні працює та чи інша волонтерська структура.

Саме про цю тенденцію нанписала у власній сторінці у фейсбук, відомов черкаська волонтерка, засновниця і очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

«Останнім часом мені здається, що благодійність українців вийшла за межі щирого бажання творити добро. І рушійною мотивацією є невпинне прагнення подолати зло, підтримуючи тих, хто спроможний це зробити та допомагаючи тим, хто найбільше від цього зла постраждав. Дякую всім, хто долучається до допомоги ЗСУ та допомагає нашим дітям. P.S Магазин «Бембі», переданий вашим колективом новий зимовий одяг, вже зігріває малюків поки їх батьки боронять нашу землю. Благодійний фонд «Хуманош Україна» (Юрій Глинський) та БО «БФ Вільні» Руфат Абілов, отримані від Вас продукти харчування і засоби гігієни вже передані за місцем призначення. Віктор Поляк Вам з дружиною велика дяка за смачне варення для наших захисників», – йдеться у її повідомленні.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *