Смаколики від благодійного фонду «Мальви України» і волонтерів з Черкас отримали фронтовики і пацієнти Черкаської обласної дитячої лікарня

Смачні печиво та цукерки для українських захисників, які нині боронять Україну від нашестя російських окупантів на Східному фронті та юним пацієнтам КНМ «Черкаська обласна дитяча лікарня» Черкаської обласної ради», від Благодійного Фонду «Мальви

Україна» передала команда благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті».

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– Понад 2000 упаковок смаколиків команда волонтерів БО «БФ Хрещатик-Сіті» передала діткам та нашим захисникам. Як же приємно бачити щасливі обличчя дітей та мати змогу хоч трохи підсолодити буденність наших воїнів. Дякуємо, Благодійний Фонд «МальвиУкраїна» за надану гуманітарну допомогу!

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *