Черкаські волонтери допомагають жителям Сміли, які постраждали від ракетного удару рашистів (фото)

Братерську руку допомоги волонтери благодійного фонду БО «БФ» Хрещатик-Сіті» з Черкас подали жителям Сміли, постраждалим від ракетного удару, завданого російськими загарбниками. До цього міста приїздили волонтери і представники міської влади Черкас, щоб підтримати потерпілих смілян матеріально, морально та психологічно.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– В Смілі місцеві жителі самоорганізувались та допомагають розбирати завали, що утворилися після ракетного удару. Ми відвезли для них чай та солодощі. Також відвідали пункт незламності та передали гуманітарну допомогу постраждалим родинам. А ще поспілкувались з представниками місцевого самоврядування та дізнались актуальні потреби в будівельних матеріалах необхідних для відновлення постраждалих будинків.

Про важливість та сенс цієї поїздки на власній сторінці у «Фейсбук» написала і заступниця міського голови Черкас Анатолія Бондаренка від партії «Європейська солідарність» Марина Гаркава:

«Важкі ранкові новини, влучання в житлові будівлі Києва, Харкова.. День відпустки.  Поїхали в Смілу. Це поруч. Важлива будь-яка допомога, навіть просто увага. Завезли приватну провізійну допомогу в стабпункт і з‘їздили на місце події, Інна Бандура має можливість допомогти будматеріалами. Співчуваємо людям які втратили житло, одна жінка загинула. Маємо триматися, бути єдиними і незламними в цьому страшному сьогоденні».

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото зі сторінки Марини Гаркавої у «Фейсбук»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *