Черкаські волонтери опікуються дитбудинком сімейного типу, який переїхав з Марганцю (фотофакт)

Близько двох років тому дитячий будинку сімейного типу Андронових, рятуючись від рашистських бомб, покинув прифронтовий Марганець, переїхавши до Черкас. Тут йому допомагає команда БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Кілька курток, кофт та джинсів для себе та своїх братиків і сестричок у Дитячому благодійному центрі БО «БФ «Хрещатик Сіті», вибрали дівчатка з дитячого будинку сімейного типу Андронових. Новенькі речі  для клієнтівДитячого благодійного центру допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті», безкоштовно надав підприємець з черкаського ринку «Центральний» Володимир Кузік.

– Черкаський підприємець благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті»традиційно допомагає клієнтам благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті», безкоштовно надаючи нові одяг та взуття. Для команди нашого фонду він не лише добрий друг, але й приклад яскравий приклад шляхетності і християнського милосердя. Від імені команди Фонду і переселенських родин, якими опікуємось, Володимиру Кузіку висловлюю щиру вдячність за не байдужість, чітку громадянську позицію, – подякувала  

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото Суспільного

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *