Більше тонни одягу передав Червоному Хресту у Черкасах Фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті» (фото)

Більше тонни одягу команда благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті» передала у Банк одягу Черкаської міської організації Товариства Червоного Хреста. Кожного дня до Банку одягу звертається понад півсотні людей, які опинились у скруті із проханням допомогти їм з одягом.

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«Понад 1000 кг одягу, постільної білизни та ковдр отриманих від Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Благодійний Фонд “Мальви Україна” наш фонд передав до Банку одягу організованого Червоний Хрест міста Черкаси Поспілкувавшись з волонтерами Червоного Хреста Олег Тархов ми дізнались, що 50-80 осіб щодня навідуються до них за допомогою. Тож друзі, якщо маєте одяг який вже не носите і він в гарному стані, ви можете зробити добру справу і відвезти його до Червоного Хреста (Гранд маркет на Митниці). Також ми передали необхідний чоловічий одяг та рушники до стабпункту на Схід, дякую Dzhyhil Igor за співпрацю та забезпечення логістики».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *